Appartementen in Tignes

Tignes telt maar liefst 311 appartementen verdeeld over 4 sfeervolle dorpjes die helemaal zijn ingericht voor de wintersport. Door het ruime aanbod appartementen zit je er altijd warmpjes of je nu met zijn tweeën bent of met een hele groep. Bijna alle appartementen staan op of naast de piste en skiliften kunnen alle kanten op gaan.

Appartement + skipas - check het aanbod

Ligging appartementen

appartementen op de pisteDe meeste appartementen in Tignes liggen aan de pistes en bij skiliften. In het sfeervolle centrum vind je verschillende leuke winkeltjes, restaurants, bars en sportwinkels. Tignes is eigenlijk de verzamelnaam van 4 kleine dorpjes. De twee meest populaire dorpjes zijn Tignes Le Lac en Tignes Val Claret. Deze dorpjes liggen het hoogst, zijn het meest modern en wintersporters zijn hier helemaal in hun element. Wat lager gelegen vind je Lés Brevières aan het meertje bij de stuwdam en dan is er nog Les Boisses.

Tignes heeft zich tot een van de beste skigebieden van Frankrijk ontwikkeld en biedt meer dan 300 km pistes voor alle niveaus. Tignes staat ook bekend om zijn kindvriendelijkheid. In het dorp vind je dan ook een kinderopvang en verschillende kinderliften. Voor activiteiten buiten de piste kun je denken aan een duik in het overdekte zwembad bij Le Lac of schaatsen op het meertje Lac de Tignes.