Après-ski

Tignes en Val d'Isère zijn mooie en gezellige dorpen en dat geeft de après-ski extra allure. Naast lekker feesten in bars en disco's kun je genieten in het overdekte zwembad, de tennishal, de squashbaan, sportschool, schaatsbaan, rodelbaan en manege. Of ga heerlijk ontspannen in de sauna, spa en massagesalon.

Top après-ski en veel activiteiten
Top après-ski en veel activiteiten

Après-ski in Tignes

In Tignes is tot in de late uurtjes genoeg te beleven. Nadat je van de piste komt kun je een lekker hapje eten in één van de ruim 72 restaurants. Daarna kun je een drankje nemen in een van de 67 bars/cafés om vervolgens de avond af te sluiten in een van de 4 discotheken die Tignes rijk is. Kies je voor een wat rustigere avond, dan kun je heerlijk een filmpje kijken in de bioscoop of kijken wat er te doen is in de plaatselijke concertzaal.

Uitgaan in Val d'Isère

Ook in Val d'Isère is ook gezellig uitgaansgebied. Met 73 restaurants, 30 bars/cafés en 3 discotheken kun je overal genieten van het echte après-ski gevoel. Ook Val d'Isère heeft een bioscoop en een concertzaal.

Saloon bar

Saloon bar
Bij de Saloon bar kun je luisteren naar live muziek. Je kunt een potje poolen terwijl je geniet van een van de vele cocktails en drankjes.

The Underground Bar

The Underground Bar
Geniet van een drankje die wordt verzorgd door het gezellige team van The Underground Bar. Met leuke muziek en gezellige mensen wordt het een top avond.

Drop Zone

Drop Zone
Bij Bar Drop Zone in Tignes kun je goed terecht om een lekker drankje te drinken en om te genieten van de (live) muziek. Je kunt hier ook rustig een potje poolen of darten.

La Grotte du Yeti

La Grotte du Yeti
De sfeer bij la Grotte du yeti is altijd geweldig. Met live evenementen zoals beerpong wedstrijden, barbecues, livebands en themafeesten is er altijd wat te doen.